Afspraak maken & tarieven

PRAKTISCHE INFORMATIE

Kineticz Z icon

Afspraak maken

Alle consultaties zijn op afspraak en kunnen zowel telefonisch als per email worden gemaakt. Let er wel op dat afspraken via email enkel geldig zijn als ze ook worden bevestigd.

Een gemaakte afspraak en de bijgevolg gereserveerde tijd dienen uiteraard gerespecteerd te worden. Indien u een afspraak toch niet kan nakomen, verwittig dan aub telefonisch en zo snel mogelijk uw therapeut. Op die manier kan uw gereserveerde tijd misschien door iemand anders nuttig worden ingevuld.

Kineticz Z icon

Tarieven, Betaling & Terugbetaling

Als u een voorschrift van de arts hebt, krijgt u van ons een ‘getuigschrift voor verstrekte hulp’ mee, waarmee u een deel wordt terugbetaald door de mutualiteit. Hoeveel u terugkrijgt van de mutualiteit hangt af van uw sociaal statuut en/of hospitalisatieverzekering.

Voor sommige gebruikte materialen zoals dry needling ,tape, elastiek, katrol,… wordt een extra kost aangerekend. U krijgt hiervan een bewijs van betaling, maar dit zal niet worden terugbetaald door de mutualiteit. Wat betreft de materialen is het afhankelijk van het gebruikte materiaal. Enkel de inkoopprijs wordt aangerekend. In sommige gevallen komt dit betalingsbewijs in aanmerking voor de verzekering (vb sport, aanvullende verzekering…)

Na elke therapiesessie zal er afgerekend worden bij uw therapeut. Dit kan ofwel cash of via payconiq/banking app via QR-code.

Wenst u meer info? Vraag er naar bij uw therapeut.